درمان های سلول جهت از بین بردن تومور در راه است!
درمان های سلول جهت از بین بردن تومور در راه است! درمانهای سلولیای که تومور را محاصره میکنند در راه است!
مرکز بهداشت آناتولی که با بیمارستان جان هاپکینز همکاری استراتژیکی دارد، تصمیم گرفت تا در زمینه درمان سلولی در سرطان و درمان سلول های بنیادی با مؤسسه کارولینسکا و بیمارستان دانشگاه کارولینسکا همکاری کند. متخصصین مؤسسه کارولینسکا و مرکز بهداشت آناتولی در چارچوب کنفرانس برگزار شده توسط بخش خدمات بین المللی مرکز بهداشت آناتولی با موضوع ” درمان های سلولی در سرطان ” تجمع یافته و در رابطه با آخرین درمان های سلولی در سرطان و آخرین پیشرفت ها توضیحات لازم را ارائه نمودند.
مؤسسه کارولینسکا یکی از قدیمی ترین و معتبرترین سازمان های اروپا می باشد که به اشخاص و سازمان ها جوائز نوبل می دهد. این مرکز به ویژه در زمینه پژوهش و تحقیق سرطان یکی از چند مرکز می باشد. مرکز بهداشت آناتولی پس از دو سال مذاکرات با مؤسسه کارولینسکا و بیمارستان دانشگاه کارولینسکا، در کنفرانس ” درمان های سلولی در سرطان ” همکاری خود را اعلام کرد. در این کنفرانس که بخش خدمات بین المللی مرکز بهداشت آناتولی با موضوع ” درمان های سلولی در سرطان ” در استانبول برگزار کرد، هیئتی متشکل از 9 نفر از مؤسسه کارولینسکا شرکت کردند. علاوه بر این 45 پزشک از کشورهای مختلف از جمله روسیه، ازبکستان، قزاقستان، رومانی، بلغارستان، الجزیره و آذربایجان در این کنفرانس شرکت کردند. در چارچوب همکاری انجام شده بین مرکز بهداشت آناتولی و مؤسسه کارولینسکا به ویژه در زمینه ایمونوتراپی و درمان سلول های بنیادی فعالیت خواهد شد.
-
درمان سلولی امیدبخش می باشد
رئیس بخش ایمنی شناسی درمانی مؤسسه کارولینسکا، پرفسور دکتر مارکوس مائورر اینگونه بیان نمود که " درمان های سلولی بسیار زیادی جهت درمان سلول های سرطانی وجود دارد. بسیاری از آنها برای ملانوم است که نوعی سرطان پوست می باشد. تعداد موفقیت در این نوع درمان روز به روز در حال افزایش می باشد. در درمان سرطان هدف از روش درمان سلولی این است که سیستم دفاعی بدن سلول های سرطانی را بشناسد و آنها را از بین ببرد. یعنی به سلول های سیستم دفاعی بدن کمک میشود تا با سلول های سرطانی مقابله کند و بر آنها غلبه کند. در اینجا سلول های سیستم دفاعی فقط باید سلول های تومور را از بین ببرد. آسیب نرساندن این سلول ها به سلول های سالم بدن خیلی مهم است". پرفسور دکتر مارکوس مائورر با اشاره به اینکه مدتی است که از درمان سلولی برای تومورهای مغز و لوزالمعده استفاده می شود، اینگونه ادامه داد که از این روش زمانی که از مطمئن بودن آن و آسیب نرساندن آن به مریض اطمینان حاصل شود استفاده خواهد شد و مطالعات در این رابطه بسیار امیدبخش می باشد.
-
هدف این است که با واکسن سرطان، تومور را از بین ببریم.
رئیس بخش جراحی عمومی و جراحی لوزالمعده مؤسسه کارولینسکا استادیار دکتر مارکو دل چیارو با اشاره به اینکه در رابطه با واکسن سرطان در سراسر دنیا مطالعات عملی بسیار مهمی انجام می شود اینگونه ادامه داد که "هدف از این واکسن ها به حرکت درآوردن سلول های سیستم دفاعی و از بین بردن تومور است. واکسن های سرطان معمولا" به منظور پیش گیری استفاده نمی شود بلکه به منظور درمان استفاده می شود. یعنی پس از ایجاد تومور سعی می شود تا با استفاده از واکسن از بین برود. واکسن ها نیز با توجه به شخص و تومور شخص تهیه می شود. در درمان سرطان درمان شخصی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و در حال حاضر به این مسئله اهمیت ویژه ای داده می شود. مطالعات روی واکسن سرطان به سرعت ادامه دارد. به ویژه مطالعات انجام شده در روی سرطان پوست، سرطان ریه و سرطان تخمدان به خوبی پیش می رود. علاوه بر این روی سرطان لوزالمعده مطالعات بسیار زیادی داریم. درمان های سلولی روی تومور لوزالمعده بسیار امیدبخش است".
-
هرکس یک اهداء کننده دارد
سرپرست مرکز پیوند مغز استخوان و هماتولوژیک انکولوژی مرکز بهداشت آناتولی پرفسور دکتر ظفر گولباش با اشاره به اینکه با توجه به پیشرفت های انجام شده در پیوند مغز استخوان می توان گفت که "هر کس یک اهداء کننده دارد". وی در ادامه گفت "پیوند هاپلویدنتیک یعنی پیوند از خواهر یا برادر، مادر، پدر یا پسرخاله یا دخترخاله ها که به صورت جزئی همسان می باشند، زندگی بیمارانی که اهداء کننده ندارند را نجات می دهد". پرفسور دکتر ظفر گولباش با اشاره به اینکه "با هکاری علمی و ترانسفر فن آوری بین مرکز بهداشت آناتولی و مؤسسه کارولینسکا، به بیمارانی که در این کشور هستند و به بیمارانی که در کشورهای اطراف هستند کمک خواهیم کرد" اینگونه بیان نمود که در جلسه اولیه در رابطه با پیشرفت های پیوند مغز استخوان مذاکرات و بررسی های فراوانی کرده اند. پرفسور دکتر گولباش افزود "در رابطه با درمان عفونت های ویروسی با سلول های سیستم دفاعی بدن که در حین پیوند مغز استخوان ایجاد می شوند، بحث و مذاکره شد". علاوه بر این گولباش در رابطه با درمان سرطان با سلول های بنیادی نیز اطلاعات داد و اضافه کرد که یکی از مهمترین نمونه های درمان سلول های بنیادی پیوند مغز استخوان می باشد.
-
در 10 سال آینده سرطان ریشه کن می شود.
متخصص انکولوژی پزشکی مرکز بهداشت آناتولی پرفسور دکتر نجدت اوسکنت با اشاره به اینکه تعداد بیمارانی که در دنیا به سرطان مبتلا می شوند، هر سال 12.7 میلیون نفر می باشد و 7.6 میلیون نفر نیز به دلیل سرطان جان خود را از دست می دهند، افزود "طبق آخرین گزارش منتشر شده از وزارت بهداشت، در ترکیه هر سال حدود 97 هزار مرد و 67 هزار زن یعنی جمعا" 159 هزار نفر به سرطان مبتلا می شوند". پرفسور دکتر اوسکنت با اشاره به اینکه در ترکیه سالیانه 50 هزار نفر به دلیل سرطان جان خود را از دست می دهند، افزود "امروزه بیمارانی داریم که در مرحله 4 هستند ولی بهبود می یابند. این به این دلیل است که ما امروز دیگر ساختار ژنتیک سرطان و درمان های مورد نظر را می شناسیم. با روش های درمان پیشرفته، درمان های مناسب و فن آوری های جدید امروزه بیماران سرطانی که در مرحله 4 هستند نیز دیگر 10 سال زندگی می کنند و حتی بیماری آنها عود نمی کند". اوسکنت ضمنا" اینگونه بیان نمود که در درمان سرطان روشهای درمان سلولی و واکسن بسیار امیدبخش می باشد و در این رابطه مطالعات به سرعت ادامه دارد.